Wednesday, October 17, 2012

Tudung dan Kempen


 سْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم




 Assalamualaikum w.b.t 


 Bagi korang yang masih tercari-cari shawl untuk dipakai untuk 
Hari Raya Aidiladha atau apa-apa  majlis dan acara kasual,
boleh lah dapatkan 
El' Medina Shawl dari Khaylaa Hijab
Tinggal a few pieces je ni.
Dan ada color yang sudah out of stock.
 Material dari kain chiffon yang sangat lembut dan mudah digayakan.
Cubalah!
anda pasti akan suka!
ecewah!
Untuk coverage lebih hebat, sila pakai bersama-sama inner neck ye ;)

Sila klik


Sara and Lili in El' Medina Shawl. Love allllll the beautiful colorss!!!
yumss.. yumsss


Heppp. ada sorang tu tetiba termenyelit pulak. Ce teka sape. 
uhuh ;p

 
Dan hendaklah mereka (yakni wanita-wanita beriman)
melabuhkan tudung-tudung kepala mereka hingga ke dada mereka 
(An-Nur : 31) 






(Credit to Sue Anna Joe, Aishah Amin and CalaMan for these awesome campaigns.. salute la kat korang!)




 Lets lower down our hijab and cover the chest area.
 Put less of make up, say no to eyebrow trimming and false eyelashes.
Wear loose clothes, socks and don't forget,  arm socks too!
hikssss ;)



Mula-mula memang susah sangat, tapi percayalah,
bila hari-hari pakai..
nanti lama-lama mesti akan jadi biasa.


Joms! Joms! Joms!





Take care, korang!
Assalamualaikum...